FaQÄr det kanske någonting av det här du undrar över?


Material

Vilken folie använder ni? 

Vi använder Orafol Stoneguard.


Syns folien efter montering? 

Folien är helt transparent och syns knappt efter montering. Se vårt Instagramflöde för exempelbilder.


Sortiment

Kommer ni utveckla fler produkter?

Ja, vi utvecklar ständigt vårt sortiment med fler produkter. Tipsa oss gärna på produkter som du skulle vilja se i vårt sortiment genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev eller skicka ett mail till [email protected]


Leverans

Hur lång leveranstid har ni?

2-5 arbetsdagar vid normala förhållanden


Montering

Ingår allt som jag behöver för att montera ett kit?

I ditt kit ingår: foliekarta, monteringsintruktion, skrapa och sprayflaska vilket är grunden för att göra ett proffsigt montage. Vi rekommenderar dock att man själv tillhandahåller en varmluftspistol för eftervärmning och en torr trasa för att få bort överflödig vätska.


Hur lång tid tar det att montera ett instegskit?

Vi är alla olika och tar olika mycket tid på oss att göra olika saker. Så en exakt tidsåtgång kan vi inte säga men räkna med minst en timme om du aldrig monterat folie innan.


Mitt fordon har redan fått repor, är det lönt att montera er skyddsfolie?

Javisst är det lönt! Folien inte bara skyddar din lastbil från fler repor, den gör även så att lacken ser nyare ut då folien är blank och de gamla reporna hamnar under. Se våra exempelbilder i vårt Instagramflöde.


Går folien att flytta på om jag fått den felplacerad?

Folien går att ta loss och omplacera ända tills den tryckts fast med skrapan. Så länge det finns vatten mellan folie och lack så kan du flytta på folien. När vattnet tryckts bort fastnar folien och bör inte återmonteras.


Kan jag få hjälp med monteringen?

Vi samarbetar med Joma Reklam i Örkelljunga som utför monteringen hos sig. Har du fem eller fler ekipage för montering (det kan vara dina bekantas lastbilar med) så kan vi utföra montering hos dig på plats. Kontakta oss i så fall för en offert. 


Är det lätt att montera ett kit?

Vi har försökt göra det så lätt som möjligt att montera våra kit genom att ha färdigskurna bitar, en bra skrapa och tydliga instruktioner. Vissa bitar kräver lite mer noggrannhet om de monteras över skarpa former men följs instruktionerna så går det lätt.


Jag har keramiskt lackskydd på min lastbil, går det att montera ett kit ändå?

Ja, det går men det är viktigt att du rengör fästytan noga med en alkoholbaserad lösning. Lackskyddet kan göra att folien inte fäster optimalt. 


Retur

Jag vill returnera en produkt, vad ska jag göra?

Önskar du returnera vår produkt vänligen kontakta vår kundservice och svara på följande frågor:

  • Anledning till returen
  • Ditt ordernummer
  • Din e-postadress


Fick du inte svar på din fråga? Skicka ett mail till [email protected] hjälper vi dig.