Om Clear Defend


Smidigt lackskydd till lastbilar


Hej! Vi heter Rebecka och William och vi är grundarna till företaget Clear Defend. Clear Defend jobbar med ett nytt koncept för lackskydd till lastbilar. Vi är ett e-handelsföretag som levererar färdigskuren och modellanpassad skyddsfilm tillsammans med monteringsverktyg så att kunden kan den montera själv. Vår skyddsfolie bevarar lastbilars utseende genom att skydda lacken mot slitage från stenskott, repor och nötning.


Alla kit designas och tillverkas av oss. Vi är väldigt noggranna i vår utformning. Innan vi lanserar nya produkter så testar vi dem, utvärderar, ritar om och testar igen. Vår första prototyp monterades på en lastbil för mer än 5 år sedan och det var när vi såg att produkten faktiskt fungerade väldigt bra som vi bestämde oss för att starta ett företag.


Clear Defend har funnits sedan 2020 och har vuxit i popularitet inom lastbilsbranschen i rekordfart. 


Vårt mål är att våra produkter ska:

- vara lätta att montera

- hålla länge

- skydda lacken effektivt mot stenskott, repor och nötning

- vara ett förstahandsval av lackskydd till lastbilen


Vi har skräddarsydda lösningar för åkerier. 

Vi kan även montera på plats vid beställning av minst 10 kit.

Du är välkommen att kontakta oss för offert via e-post: [email protected]


VI LYSSNAR PÅ DIG

Vi uppskattar din återkopping! Om du har några frågor om oss eller våra produkter får du mer än gärna kontakta oss. Du kan också komma med önskemål på vad vi ska utveckla härnäst. Du når oss enklast genom att skicka ett e-mejl till [email protected]. Vi svarar oftast inom 48 timmar på vardagar.   FÖRETAGSINFORMATION

Clear Defend drivs och ägs av William Lordhem

Clear Defend® är ett registrerat varumärke med ensamrätt på användning. Användning av vårt namn skall godkännas av oss först. All användning utan tillåtelse är ej tillåtet.

cleardefend.se
Est. 2020
Innehar F-skatt

Postadress: Clear Defend, Almiden 63, Örkelljunga, Sverige

Organisationsnummer: 870617-XXXX

E-postadress: [email protected]

Telefonnummer: 073 372 67 84


VI SOM JOBBAR PÅ CLEAR DEFEND

William Lordhem är hjärnan bakom idén!

Han designar och utvecklar nya produkter. 


Rebecka Lordhem är marknadsansvarig och håller kontakten med kunder och återförsäljare. 

Hon uppdaterar även hemsidan och sociala medier. 


VÅRA KÄRNVÄRDEN

Clear Defend har tre kärnvärden: prisvärt, tydligt och hållbart. Med prisvärt menar vi att vi strävar efter rätt prissättning. Vi tar inte en summa som får oss att tjäna in en överdriven marginal men vi tar inte heller ett pris som gör att företaget och de som jobbar med det inte får en rättvis kompensation för de arbete som de lägger ner. Vårt andra kärnvärde, tydligt, innebär att vi alltid försöker vara tydliga i våra produktbeskrivningar, våra instruktioner och i vårt bemötande med kunder. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga när de kommer i kontakt med oss. Vårt sista kärnvärde, hållbart, har flera dimensioner. Då våra produkter består av bland annat plast vill vi att den ska beständig så länge som möjligt. Med hållbart menar vi också att sättet vi jobbar på ska vara hållbart och vi ställer inga orimliga krav på våra partners eller medarbetare.